Warning: Declaration of JMTR_Page_Form::getForm(Page $page) should be compatible with JMTR_Form::getForm() in /usr/home/lsw_data_02_dro/ccr/www.ccr-nieuwlekkerland.nl/lib/JMTR/Page/Form.php on line 7

Warning: Declaration of JMTR_Menu_Form::getForm($menu) should be compatible with JMTR_Form::getForm() in /usr/home/lsw_data_02_dro/ccr/www.ccr-nieuwlekkerland.nl/lib/JMTR/Menu/Form.php on line 93
Acties : Christian Children Relief - Nieuw-LekkerlandNieuws

Voorbereidingen project 2020

Meldt je aan als gastouder!

Lees meer!

Herfstmarkt oktober 2019!

Bekijk ze hier!

CCR nu ook op Facebook!

Bekijk het hier

DONEREN

Help ons helpen!


girl

 

Poor Family Fund

Lees meer

Acties

Hieronder geven we een overzicht van de acties die op dit moment georganiseerd worden. Met de opbrengst van deze acties hopen we ons twee jaarlijks project, namelijk het overhalen van een groep kinderen, te kunnen bekostigen.

Herfstmarkt 2019

Op D.V. zaterdag 12 oktober 2019 wordt de 2-jaarlijkse herfstmarkt weer gehouden. In tegenstelling tot andere jaren is de markt deze keer alleen op zaterdag. U bent vanaf half 9 van harte welkom in en rondom de Rehoboth kerk, waar weer van alles te beleven is. Naast de altijd aanwezige verkoop van 2e-hands spullen wordt er uiteraard ook aan de inwendige mens gedacht. Zo worden er o.a. weer broodjes hamburger verkocht. Als u wat meer op de gezonde tour wil is dat ook mogelijk, want er worden diverse soorten fruit verkocht.

Samengevat: U bent van harte welkom om op zaterdag 12 oktober tussen 08.30 en 15.30 uur de Herfstmarkt van de CCR te bezoeken aan de planetenlaan in Nieuw-Lekkerland.

Winkeltje...

Zoals u waarschijnlijk nog wel weet hebben we als Stichting CCR net voor de Herfstmarkt de beschikking gehad over een winkelpandje om daar veel leuke dingen te verkopen. Helaas moesten we het winkeltje stoppen, omdat er een andere bestemming voor het pand gevonden was. 
In eerste instantie dachten we dat dit het einde van de verkoopactiviteiten zou zijn. Dit is tot ieders verbazing niet het geval geweest. Jeannette Simons heeft bij haar woning aan Hoogaarslaan 4 deze activiteiten gewoon voortgezet. Misschien iets kleiner dan in de winkel, maar nog steeds met leuke producten.
Bent u dus op zoek naar een leuk kraamcadeau, mooie anzichtkaarten of  een goed boek, ga dan eens bij Jeannette Simons aan de Hoogaarslaan 4 langs. Staat het winkeltje niet buiten, dan kan u ook rustig even aan bellen.

Flessenactie

Deze actie is al verschillende keren gehouden in een plaatselijke supermarkt. D.m.v. het inleveren van lege flessen worden de statiegeldbonnen in een aparte pot opgespaard. Na afloop van gestelde termijn wordt het totaal van deze bonnen op de rekening van de CCR gestort.  Altijd weer een verrassende opbrengst en het is dan ook de moeite waard om deze actie te houden.

ANBI

CCR is erkent als Algemeen Nut Beogende Instelling

Contact

T: 0184-683067
E: info@ccr-nieuwlekkerland.nl

Copyright

© CCR 2010
Webdesign: jamiter.com
CMS: Aanmelden