Warning: Declaration of JMTR_Page_Form::getForm(Page $page) should be compatible with JMTR_Form::getForm() in /usr/home/lsw_data_02_dro/ccr/www.ccr-nieuwlekkerland.nl/lib/JMTR/Page/Form.php on line 7

Warning: Declaration of JMTR_Menu_Form::getForm($menu) should be compatible with JMTR_Form::getForm() in /usr/home/lsw_data_02_dro/ccr/www.ccr-nieuwlekkerland.nl/lib/JMTR/Menu/Form.php on line 93
Jaarverslag : Christian Children Relief - Nieuw-LekkerlandNieuws

Voorbereidingen project 2020

Meldt je aan als gastouder!

Lees meer!

Herfstmarkt oktober 2019!

Bekijk ze hier!

CCR nu ook op Facebook!

Bekijk het hier

DONEREN

Help ons helpen!


girl

 

Poor Family Fund

Lees meer

Jaarverslag 2018

Met de beschrijving van wat er in het jaar 2018 via de stichting is gepasseerd, mogen we als bestuur tegelijk ook met dankbaarheid vaststellen dat het een mooi jaar was.

Mooi… omdat het bestuur van de stichting dit jaar van start kon gaan met twee jonge enthousiaste, nieuwe bestuursleden. Weliswaar moest afscheid genomen worden van een vakbekwame en betrokken penningmeester en zagen we de coördinator van alle activiteiten, node vertrekken. Toch hebben we het afgelopen jaar kunnen vaststellen dat hun werk in het bestuur tot volle tevredenheid is overgenomen en we met vertrouwen als voltallig bestuur samen met de werkgroepen, verder mogen werken aan onze doelstelling.

Mooi ook… omdat er een groep van 25 Oekraïense kinderen kon worden ondergebracht in gastgezinnen en dat er geen persoonlijke ongelukken zijn gebeurd. Veel activiteiten konden voor hen en door hen worden georganiseerd en in dit verslag kunt u er kennis van nemen.

De doelstelling van de stichting kon worden gerealiseerd door de inzet van veel vrijwilligers en sponsors die zich betrokken weten bij ons werk en zij allen zijn de schouders waardoor het project en de financiële ondersteuning van het Christelijk onderwijs in Zhyomir gedragen werd, in het afgelopen jaar.

Op de hiernavolgende pagina’s leggen we als bestuur verantwoording af.

Van harte aanbevolen om kennis te nemen van al onze activiteiten.

Namens het bestuur en de werkgroepen,

Leen Breedveld (voorzitter)

Klik hier om het jaarverslag 2018 te lezen

Klik hier om het jaarverslag 2017 te lezen

ANBI

CCR is erkent als Algemeen Nut Beogende Instelling

Contact

T: 0184-683067
E: info@ccr-nieuwlekkerland.nl

Copyright

© CCR 2010
Webdesign: jamiter.com
CMS: Aanmelden