Warning: Declaration of JMTR_Page_Form::getForm(Page $page) should be compatible with JMTR_Form::getForm() in /usr/home/lsw_data_02_dro/ccr/www.ccr-nieuwlekkerland.nl/lib/JMTR/Page/Form.php on line 7

Warning: Declaration of JMTR_Menu_Form::getForm($menu) should be compatible with JMTR_Form::getForm() in /usr/home/lsw_data_02_dro/ccr/www.ccr-nieuwlekkerland.nl/lib/JMTR/Menu/Form.php on line 93
Beleidsplan : Christian Children Relief - Nieuw-LekkerlandNieuws

Voorbereidingen project 2020

Meldt je aan als gastouder!

Lees meer!

Herfstmarkt oktober 2019!

Bekijk ze hier!

CCR nu ook op Facebook!

Bekijk het hier

DONEREN

Help ons helpen!


girl

 

Poor Family Fund

Lees meer

Beleidsplan

Vanaf het jaar van oprichting nodigt stichting Christian Children Relief elke twee jaar een groep Oekraïense kinderen uit met enkele leerkrachten voor een verblijf in gastgezinnen van ca. 2 maanden in Nieuw-Lekkerland. Deze periode heeft een aantoonbaar positief effect op de kinderen zowel op hun lichamelijke als hun mentale situatie.

De stichting heeft door het organiseren van acties steeds weten te bereiken dat de noodzakelijke financiële middelen voorhanden waren om tot dit resultaat te komen.

Naast het organiseren van deze tweejaarlijkse projecten stelt de stichting zich ten doel om materiele en mentale steun te verlenen aan personen en/of instellingen in Oekraïne.

De afgelopen jaren is dit vooral zichtbaar geworden door het financieel ondersteunen van het christelijk onderwijs in de stad Zhytomir. Zo wordt er in voorzien dat families, die niet in staat zijn het verplichte schoolgeld voor hun kind(eren) te betalen, financiële ondersteuning krijgen.

De komende 3 jaar zal de aandacht van het bestuur voornamelijk gericht zijn op fondswerving door acties en giften en het vinden van geschikte gastgezinnen voor de tweejaarlijkse projecten. Ook is aandacht noodzakelijk voor de werving van voldoende sponsors en financiële middelen ter ondersteuning van het christelijk onderwijs in Zhytomir. Voor dit doel is recentelijk de organisatie uitgebreid met de werkgroep Poor Family Fund (PFF).

Voor meer en gedetailleerde informatie verwijzen we u naar het beleidsplan. Deze kunt u hier vinden.

 

 

 

 

ANBI

CCR is erkent als Algemeen Nut Beogende Instelling

Contact

T: 0184-683067
E: info@ccr-nieuwlekkerland.nl

Copyright

© CCR 2010
Webdesign: jamiter.com
CMS: Aanmelden